Keramiikkatöissä käytän perussavilaatuja: valko- ja punasavea. Kellarissa oleva 50 litran savenpolttouuni on jo hieman huonossa kunnossa, mutta on vielä polttanut esineet vaadittuun lämpötilaan.

Käytän ja sovellan eri grafiikan menetelmiä, kuten syvä- ja kohopainografiikka, litografia, intagilio, silloin tällöin myös serigrafiaa. Intagliotekniikka on melko uusi grafiikan menetelmä. Intagliossa käytetään painolevyn teossa valotusmenetelmää (uv-valo) ja valoherkkää kalvoa. Kalvo laminoidaan vaikka kuparilevylle. Varsinainen vedostus voi tapahtua useilla eri menetelmillä ja tekniikoilla. Intaglio-menetelmällä saadaan aikaan hieno ja rikas painopinta. Painovärin levittämistä hienosäätämällä ja muuttamalla voidaan painopintaa vaihdella vielä haluttuun ilmaisulliseen suuntaan. Vedokset signeerataan normaaliin tapaan vedossarjoiksi. Käytän 90% grafiikan paperina laadukasta ja happovapaata saksalaista Hahnemuhle-paperia.

Ympäristötaide ja yhteisötaide osallistavat ja kannustavat kanssaihmisiä muokkaamaan ympäristöään. Milanossa toteuttamani "stickerARt" ympäristöteos ilahdutti satunnaisia paikallisia ratikka- ja puistokävijöitä hetken aikaa, siitä lisää tulevissa tekteissä...